Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"E. Vaudour"'
Autor:
D. Arrouays, A. C. Richer-de-Forges, A. B. McBratney, A. E. Hartemink, B. Minasny, I. Savin, M. Grundy, J. G. B. Leenaars, L. Poggio, P. Roudier, Z. Libohova, N. J. McKenzie, H. van den Bosch, B. Kempen, V. L. Mulder, M. Lacoste, S. Chen, N. P. A. Saby, M. P. Martin, M. Román Dobarco, I. Cousin, T. Loiseau, S. Lehmann, M. Caubet, B. Lemercier, C. Walter, E. Vaudour, C. Gomez, G. Martelet, P. Krasilnikov, P. Lagacherie
Publikováno v:
Бюллетень Почвенного института им. В.В. Докучаева, Vol 0, Iss 95, Pp 3-23 (2018)
Soils have critical relevance to global issues, such as food and water security, climate regulation, sustainable energy, desertification and biodiversity protec-tion. As a consequence, soil is becoming one of the top priorities for the global environ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f6e632c49d340fa8277a42640a2ed03
Publikováno v:
SOIL, Vol 1, Iss 1, Pp 287-312 (2015)
Notions of terroir and their conceptualization through agro-environmental sciences have become popular in many parts of world. Originally developed for wine, terroir now encompasses many other crops including fruits, vegetables, cheese, olive oil, co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b602ee08ee4457bbb235d201a941241
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Notions of terroir and their conceptualization through agri-environmental sciences have become popular in many parts of world. Originally developed for wine, terroir now encompasses many other crops including fruits, vegetables, cheese, olive oil, co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e6653d6bec90cc6ff54b84d17b4c5fee
https://doi.org/10.5194/soild-1-827-2014
https://doi.org/10.5194/soild-1-827-2014