Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"E. Umilta"'
Autor:
L. Arroyo, L. Fernandez-de Castro, Maria Carmen Villarán, E. Diaz de Apodaca, E. Umilta, C. Zurlini, A. Montanari
Publikováno v:
American Journal of Food Technology. 15:1-10
Publikováno v:
International Journal of Advanced Research. 6:354-365
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.