Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"E. Towett"'
Autor:
D. B. Kumssa, A. W. Mossa, T. Amede, E. L. Ander, E. H. Bailey, L. Botoman, C. Chagumaira, J. G. Chimungu, K. Davis, S. Gameda, S. M. Haefele, K. Hailu, E. J. M. Joy, R. M. Lark, I. S. Ligowe, S. P. McGrath, A. Milne, P. Muleya, M. Munthali, E. Towett, M. G. Walsh, L. Wilson, S. D. Young, I. R. Haji, M. R. Broadley, D. Gashu, P. C. Nalivata
Publikováno v:
Scientific Data, Vol 9, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Measurement(s) Trace Element • soil chemical properties Technology Type(s) Inductively-Coupled Plasma Mass Spectrometry Factor Type(s) Geography • Staple cereal crop Sample Characteristic - Organism Staple cereal food crops Sample Characteristic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7339eb2fa9bd451ebfa13f9a4e4d910a
Autor:
L. Botoman, C. Chagumaira, A. W. Mossa, T. Amede, E. L. Ander, E. H. Bailey, J. G. Chimungu, S. Gameda, D. Gashu, S. M. Haefele, E. J. M. Joy, D. B. Kumssa, I. S. Ligowe, S. P. McGrath, A. E. Milne, M. Munthali, E. Towett, M. G. Walsh, L. Wilson, S. D. Young, M. R. Broadley, R. M. Lark, P. C. Nalivata
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-13 (2022)
Abstract Dietary zinc (Zn) deficiency is widespread globally, and in particular among people in sub-Saharan Africa (SSA). In Malawi, dietary sources of Zn are dominated by maize and spatially dependent variation in grain Zn concentration, which will
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfea4c6ac95b483486dd9412f04c7492
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Charles M. Brooks, E. Towett, Mary Ellen Zvanut, Gregg M. Janowski, Darrell G. Schlom, S. Jeddy
Publikováno v:
Journal of Applied Physics. 104:064122
The study addresses the stability of point defects in SrTiO3 (STO) during thin film processing using electron paramagnetic resonance (EPR) spectroscopy. In particular, the intensity of the Fe3+VO EPR signal is monitored after various steps during the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Yang1,2 (AUTHOR), Liu, Xinghui1,2 (AUTHOR), Jadhav, Amol R.1 (AUTHOR), Yang, Taehun1,2 (AUTHOR), Hwang, Yosep1,2 (AUTHOR), Wang, Hongdan1,2 (AUTHOR), Wang, Lingling1,2 (AUTHOR), Luo, Yongguang1,2 (AUTHOR), Kumar, Ashwani1,2 (AUTHOR), Lee, Jinsun1,2 (AUTHOR), Bui, Huong T. D.1,2 (AUTHOR), Gyu Kim, Min3 (AUTHOR), Lee, Hyoyoung1,2,4,5 (AUTHOR) hyoyoung@skku.edu
Publikováno v:
Angewandte Chemie. 2/21/2022, Vol. 134 Issue 9, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.