Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"E. Squance"'
Publikováno v:
British Poultry Science. 6:59-66
Synopsis Literature pertaining to the variation in the protein content of layers’ diets is discussed and the lack of information on the effect of calorie‐protein ratio on food conversion is mentioned. The experiment described in the present paper
Autor:
D. Balnave, E. Squance
Publikováno v:
Poultry Science. 47:609-617
ANY information concerning the composition of the oviduct in the fowl is of value considering the importance of this organ in reproduction. As the most important function of the oviduct in the fowl is its implication in protein deposition in the egg
Autor:
E. Squance, N. Jackson
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 18:405-409
Maize gluten meal has been examined as the sole source of supplementary protein in cereal-based high energy diets for caged hens and compared with a high energy diet containing white fish meal. Three levels of maize gluten meal were fed, 8.25, 12.25
Publikováno v:
British Poultry Science. 8:43-53
Synopsis Selected literature relating to the amino acid supplementation of layers’ diets is reviewed and the results of two experiments are presented. In the first experiment a basal soyabean meal diet (14.3 per cent crude protein) was supplemented
Autor:
E. Squance, W. O. Brown
Publikováno v:
British Poultry Science. 6:107-117
Synopsis Hybrid pullets were colostomised just after the commencement of laying. A nitrogen‐free diet was used to determine metabolic faecal nitrogen (MFN) and endogenous urinary nitrogen (EUN). The mean figure obtained for MFN/kg. wt./100 g. dry m
Autor:
E. Squance, N. Jackson
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 19:389-392
Maize gluten meal protein was used to replace 25, 50, 75 and 100% of the protein supplied by Peruvian fish meal (14.25%) in a cereal-based diet for caged hens. When the level of maize gluten meal was increased to provide 50% of the supplementary prot
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.