Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"E. Skuterud"'
Publikováno v:
Meat Science. 86:706-711
The aim of work was to study Norwegian consumers' acceptance of pork meat with different levels of skatole and androstenone. One group of androstenone sensitive consumers (N = 46) and one group of non sensitive consumers (N = 55) participated in a ho
Autor:
Y.H. Stenstrøm, B. Egelandsdal, G.R. Nute, E. Skuterud, C. Bejerholm, M. Hersleth, A. Nilsen, K. Lunde, M. Font i Furnols
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 21:648-654
Four European sensory panels where all (38) assessors, when recruited, were able to detect dry androstenone crystals through smelling, were reclassified in terms of sensitivity using a recently developed sensitivity method based both on the assessor
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 20:304-311
A new method of testing consumers for their ability to perceive androstenone has been developed. The method used androstenone crystals in distilled water in foiled glass bottles. This presentation form made it easier to perceive androstenone while at
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Rheumatology. 10:92-94
Childhood dermatomyositis is frequently complicated by deposition of calcium salts in the soft tissues. This calcinosis represents a major problem, as severe disability may result. Various drugs have been tried to dissolve the calcinosis, but the res
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.