Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"E. Schmelz"'
Peripheral nerve involvement in immunoglobulin light chain (AL) amyloidosis is common, characterised by severe progressive mixed neuropathy with autonomic dysfunction but there is limited data on the implications and the characteristics of small nerv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::d7571f91633a3c4336dd3f7341889692
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3121225
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3121225
Background: The breast and the factors that affect the sensitivity of the nipple-areola complex have been a significant subject of study in recent years. The main purpose of this study was to provide an objective assessment of the effect of volumetri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::e93116d0a93b3f0544980e7289d583ad
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3122573
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3122573
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Planta Medica. 79
Publikováno v:
Geochimica et Cosmochimica Acta. 57:3949-3960
We have extended the range and complexity of glasses formed by the combination of metalalkoxides by synthesizing a clear, homogeneous gel of albite (NaAlSi 3 O 8 ) composition and heat-treating it to make a densified glass. Systematic changes in 29 S
Autor:
J, von Wietersheim, P, Scheib, W, Keller, W, Osborn, M, Pritsch, F, Balck, K, Fritzsche, R, Dilg, E, Schmelz-Schumacher
Publikováno v:
Psychotherapie, Psychosomatik, medizinische Psychologie. 51(1)
In a prospective multicenter study of Crohn disease patients, the influence of psychotherapy on the course of the disease and on psychosocial variables (anxiety, depression, life satisfaction and data of the PSKB) was studied. Psychodynamic oriented
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Gra�mann, Kl. M�hler, H. Thaler, H. -J. Kleinau, Kl. Guthy, E. Lechner, M. Dresselhaus, W. B�tticher, E. Schwerdtgeger, H. Storp, U. Gerhardt, G. B�rwald, D. Weil, F. Kiermeier, K. Allin, H. -P. Thier, G. Helming, W. Feldheim, W. M�cke, H. Elbertzhagen, E. Latzko, G. Terplan, H. -G. Rackow, G. Wildbrett, E. Schmelz
Publikováno v:
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 164:105-112
Autor:
H. -D. Belitz, H. -J. Kleinau, P. Schreier, G. Pfeiffer, E. Kochmann, J. Buchberger, H. Thaler, H. J. Rehm, J. Vogelsang, U. M�tzel, G. W. Rymon Lipinski, W. Feldheim, F. Jekat, E. Schmelz, R. Schwarz-Kaske, M. Teuber
Publikováno v:
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 181:321-326