Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"E. Saitova"'
Autor:
E. Imyanitov, F. Zagrebin, R. Mulkidzhan, E. Krivosheeva, E. Saitova, A.G. Iyevleva, I. Bizin, E. Preobrazhenskaya
Publikováno v:
Annals of Oncology. 33:S553-S554
Autor:
E. Imyanitov, A. Anuskina, A.G. Iyevleva, N.V. Mitiushkina, R. Mulkidzhan, E. Preobrazhenskaya, A. Romanko, E. Saitova, V. Tiurin
Publikováno v:
Annals of Oncology. 33:S593
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 81, Iss 2, Pp 202-207 (2019)
The scientific and industrial community of specialists is developing indirect methods for predicting the technological properties of flour, which would reduce economic costs in a production environment. The results of comparing the colloidal properti
Study and implementation of industrial processing equipment steaming in the production of mayonnaise
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 81, Iss 1, Pp 88-93 (2019)
The source of microbial contamination of the environment in the production of mayonnaise can be raw materials, resulting in a loss of nutritional value and spoilage of the product. Washing and disinfection of technological equipment are the main proc
Autor:
E Saitova, O Litovchenko
Publikováno v:
Human Sport Medicine. 19:14-19
Aim. The article deals with establishing the features of the cardiovascular system by using HRV indicators in first graders from Surgut. Materials and methods. We examined 252 first-graders from various educational institutions in Surgut. The feature
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 80, Iss 3, Pp 228-235 (2018)
Quality attributes of buckwheat of steamed (brown) and unsteamed (green) buckwheat and differences between organoleptic, physicochemical characteristics for 5 samples by different producers were drawn out. During the estimation using the common techn
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.