Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"E. Sánchez-Chávez"'
Autor:
O. Cruz-Álvarez, E. Sánchez-Chávez, A. Benavides-Mendoza, O.A. Hernández-Rodríguez, R.A. Parra-Quezada, J.P. Ciscomani-Larios, M.T. Martínez-Damián, D.L. Ojeda-Barrios
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 15, Pp e34742- (2024)
Zinc and boron are nutrients that often suffer low bioavailability to pecan trees grown in calcareous soils whereas adequate supplies of these two elements is essential for commercial pecan production. Working with young pecan trees, we evaluated cha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1833e8901664b48a8dedf1031b5ffc4
Autor:
J.P. Sida-Arreola, E. Sánchez-Chávez, G.D. Ávila-Quezada, P.B. Zamudio-Flores, C.H. Acosta Muñíz
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 61, Iss 12, Pp 573-576 (2015)
The effect of application of two iron (Fe) compounds (FeSO4 and Fe-EDDHA) on the activity of antioxidant enzymes, production of H2O2, Fe accumulation in green bean seeds and crop yield of bean plants (Phaseolus vulgaris L.), under greenhouse conditio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee5a054ae9df4089ace1e9723b22fca4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal Of Agricultural Research.
Phaseolus vulgaris is the most important legume for its nutritional value and health benefits in Mexico. In this research mineral content, bioactive compounds and antioxidant activity of 18 bean collections were analyzed. Different grain beans were c
Autor:
M.A. Flores-Córdova, E. Sánchez Chávez, C. Chávez-Mendoza, J.L. García-Hernández, P. Preciado-Rangel
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 2, Iss 1 (2016)
Nuts contain compounds in their mineral composition. Nutrients, and fatty acids, when consumed in sufficient quantities, provide health benefits. In this research the nutritional and functional contribution of bioactive compounds and phytonutrients o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19ddfa50710549a8877ab819ea25bae0
Publikováno v:
Revista Chapingo Serie Horticultura, Vol 15, Iss 2, Pp 177-182 (2009)
El objetivo del presente trabajo fue determinar el efecto de la aplicación de diferentes dosis de nitrógeno (N) sobre el estado nutricional del fósforo (P) en raíces y hojas de plantas de frijol ejotero (Phaseolus vulgaris L. cv. Strike), y adem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/631ff8e1f1c14ababf4fb6d59a913cb8
Publikováno v:
LEGUME RESEARCH - AN INTERNATIONAL JOURNAL.
Background: Biofortification is the process by which the nutritional quality of food crops is improved through agronomic practices, conventional plant breeding, or modern biotechnology. The objective in this work was to determine the effect of iron o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.