Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"E. Rondet"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valentin Favier, Franck Jourdan, N. Faraj, L. Ollier, Gérard Subsol, Vincent Serantoni, E. Rondet, Guillaume Captier
Publikováno v:
Computer Methods in Biomechanics and Biomedical Engineering
Computer Methods in Biomechanics and Biomedical Engineering, Taylor & Francis, 2020, 23 (sup1), pp.S279-S281. ⟨10.1080/10255842.2020.1816292⟩
Computer Methods in Biomechanics and Biomedical Engineering, Taylor & Francis, 2020, 23 (sup1), pp.S279-S281. ⟨10.1080/10255842.2020.1816292⟩
International audience; Mechanical properties of the ethmoid bone are not well understood due to its complex geometry (referred as a ‘labyrinth’), and its deep location in the skull base. However, it is of particular interest for surgeons to appr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::959d22e2072d835630cbef045651c206
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03345431/file/Serantoni_al_Computer-methods_2020.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03345431/file/Serantoni_al_Computer-methods_2020.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B, Cuq, C, Gaiani, C, Turchiuli, L, Galet, J, Scher, R, Jeantet, S, Mandato, J, Petit, I, Murrieta-Pazos, A, Barkouti, P, Schuck, E, Rondet, M, Delalonde, E, Dumoulin, G, Delaplace, T, Ruiz
Publikováno v:
Advances in food and nutrition research. 69
Food powders are used in everyday life in many ways and offer technological solutions to the problem of food production. The natural origin of food powders, diversity in their chemical composition, variability of the raw materials, heterogeneity of t
Publikováno v:
Powder Technology
Powder Technology, Elsevier, 2011, 208 (2), pp.244-251. ⟨10.1016/j.powtec.2010.08.012⟩
Powder Technology, Elsevier, 2011, 208 (2), pp.244-251. ⟨10.1016/j.powtec.2010.08.012⟩
article présenté lors du Symposium on Science and Technology of Powders and Sintered Materials (STPMF 2009) ; Montpellier (France) - (2009-05-25 - 2009-05-27) / Symposium; Food powders are presented and discussed according to food sciences specific
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a22333435dc534c2f73aef15e5cbae35
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01506022
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01506022
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.