Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"E. Prochowska"'
Publikováno v:
Acta Ichthyologica et Piscatoria, Vol 31, Iss 2, Pp 145-161 (2001)
The authors analysed the influence of addition of fat and its distribution in fish minced meat on time and phases of process of freezing. The material for study was minced herring meat, frozen at the rate of 49 and 5.4 cm/h and sunflower oil constitu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37df381c31dc4310b8aee3e1ca896e55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.