Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"E. Ponce-Alquicira"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. J. Fernández, Y. M. Álvarez Cisneros, M. Quirasco-Baruch, E. Ponce-Alquicira, E. E. Escamilla-Martínez
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 80:1851-1856
The Enterococcus faecium strain MXVK29, isolated from fermented sausages, produces a bacteriocin with a molecular mass of 3.5 kDa that belongs to the class of enterocins II.1, according to the terminal amino acid sequence, and has been identified as
Autor:
C. Rosario-Cortes, M. E. Rubio-García, Gerardo M. Nava, E. Ponce-Alquicira, M. P. Castañeda-Serrano, M. S. Rubio-Lozano
Publikováno v:
Poultry Science. 94:1957-1963
An important priority of poultry producers is to guarantee animal welfare during animal production; however, broilers are exposed to unavoidable chronic stress (also known as allostasis) when they are captured, caged, and transported to the processin
Publikováno v:
Journal of Biotechnology. 305:S79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.