Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"E. Pogorzelski"'
Autor:
A. Kunicka-Styczyńska, E. Pogorzelski
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S228-S231 (2009)
Industrial wine yeasts Saccharomyces bayanus and two interspecies hybrids (S. cerevisiae × S. bayanus) were checked for their suitability for fermentation of apple musts with different L-malic acid content (4, 7 and 11 g/l). The fermentation profile
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47bc24cd91fc42d489800a0bba22c084
Autor:
Agnieszka Wilkowska, E. Pogorzelski
Publikováno v:
Food chemistry. 237
This study investigates the collateral activity of glycosidases in commercial pectinase preparations, and the release of aromas from their glycosidic counterparts in model cherry juices. It also examines possibilities for further enzymatic flavor mod
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Industrial wine yeasts Saccharomyces bayanus and two interspecies hybrids ( S. cerevisiae × S. bayanus ) were checked for their suitability for fermentation of apple musts with different l-malic acid content (4, 7 and 11 g/l). The fermentation profi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b78d0900f7cc2c76ca234c96f552986b
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-68949216707&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-68949216707&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.