Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"E. Platou"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K, Gjesdal, E, Platou
Publikováno v:
Tidsskrift for den Norske laegeforening : tidsskrift for praktisk medicin, ny raekke. 128(21)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
California Agriculture, Vol 11, Iss 11 (1957)
Flavor and sweetness are closely related factors—especially in fruit products—but there exists a level at which added sucrose ceases to enhance the flavor of the product and the relationship between sweetness and flavor is influenced by acidity.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa7b058180364b4f989ca8b5ecc20ee6
Publikováno v:
EP Europace. 4:B151-B151
Autor:
E PLATOU
Publikováno v:
Europace. 4:B159
Autor:
E Platou
Publikováno v:
European Heart Journal. 24:278
Autor:
E, PLATOU
Publikováno v:
The Journal-lancet. 75(5)
Autor:
E, PLATOU, E, SEVERIN
Publikováno v:
Acta orthopaedica Scandinavica. 19(4)
Autor:
E, PLATOU
Publikováno v:
Acta chirurgica Scandinavica. 97(1)