Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"E. Oliverio"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 4, Pp 87-90 (2012)
The study provides data on the prevalence of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food samples collected by Lombardy region health authorities and analyzed by Department of Food Microbiology, Istituto Zooprofilattico Sperimentale della Lombardia e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1707d95f1282427891bb996171fcf45e
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 141-144 (2011)
The aim of this survey was to evaluate Listeria monocytogenes, Salmonella typhimurium and Escherichia coli O157:H7 fate during production process of ‘Nduja, traditional italian Salami. For this purpose the kneading for processing provided by Salumi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6961f5d6d37463995b61562d28274d6
Autor:
Alok Mukherjee, Chase T. Ellis, Guandong Wang, D. Kurt Gaskill, M. M. Arik, Youyan Liu, Joseph G. Tischler, C. R. Eddy, P. Fowler, Hao Zeng, E. Oliverio, Evan R. Glaser, Joseph L. Tedesco, R. L. Myers-Ward, Payam Taheri, J. Cerne
Publikováno v:
Physical Review B. 99
We report a giant enhancement of the mid-infrared (MIR) magneto-optical complex Kerr angle (polarization change of reflected light) in a variety of materials grown on SiC. In epitaxially-grown multilayer graphene, the Kerr angle is enhanced by a fact
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.