Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"E. Nebesny"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 1, Pp 85-94 (2013)
The results from his study reveal that the type of fat used during the baking of shortbreads had a noticeable influence on the properties of lipid fractions as well as the correlation among these properties (acid value, peroxide value, conjugated die
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5c5df55192142e5b94829bac790e13b
Autor:
E. Nebesny
Publikováno v:
Starch - Stärke. 47:36-39
Aqueous potato pulp suspension of 5% d.s. was subjected to steaming under pressure of 1 atmosphere for 1h and, subsequently, bounded starch was enzymatically liquefied and saccharified, insoluble suspension was filtered and rest of sugars was washed
Autor:
E. Nebesny
Publikováno v:
Starch - Stärke. 45:426-429
Hydrolysis of starch of various origin, liquefied with bacterial α-amylase to DE 13.5 and then saccharified only with glucoamylase and simultaneously with pullulanase to DE 97–98, was investigated. It was found that the hydrolysis of wheat starch
Autor:
E. Nebesny
Publikováno v:
Starch - Stärke. 42:437-444
Investigations of the potato starch hydrolysis during bacterial α-amylase liquefaction and saccharification with barley β-amylase itself and with cooperation with pullulanase were carried out. In adequate conditions at different enzyme dosages hydr
Autor:
E. Nebesny
Publikováno v:
Starch - Stärke. 42:432-436
Investigations of the potato starch hydrolysis during bacterial α-amylase «BAN 240 L» liquefaction to 19.5 DE and then saccharification with exo-acting α-amylase «Maltogenase 1000 L» alone and together with pullulanase «Promozyme 200 L», were
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Nebesny, G. Budryn
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Aug2003, Vol. 217 Issue 2, p157-163, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Nebesny
Publikováno v:
Starch - Stärke. 41:266-270
Aus Untersuchungen geht hervor, das die gemeinsam verwendeten Glucoamylase AMG 300 L® und Pullulanase Promozyme 200 L® in Mengen, die den in dem Praparat Dextrozyme 225/75 L Novo® enthaltenen Mengen angenahert sind, bereits nach 48 h die durch α-