Zobrazeno 1 - 10
of 299
pro vyhledávání: '"E. Murani"'
Autor:
C. Óvilo, N. Trakooljul, Y. Núñez, F. Hadlich, E. Murani, M. Ayuso, C. García-Contreras, M. Vázquez-Gómez, A. I. Rey, F. Garcia, J. M. García-Casco, C. López-Bote, B. Isabel, A. González-Bulnes, K. Wimmers, M. Muñoz
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
Abstract Iberian pigs and its crosses are produced to obtain high-quality meat products. The objective of this work was to evaluate a wide panel of DNA markers, selected by biological and functional criteria, for association with traits related to mu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3812d5aeee4648119701b0290e6ec363
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 58, Iss 11, Pp 525-533 (2013)
Degradation of proteins during maturation of meat, mediated by the calpain/calpastatin system and the ubiquitination system, largely affects the tenderness and the water holding capacity (WHC) of meat. The thyroid hormone receptor interacting protein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00ae483f7bc64c13924710b77ae04549
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 52, Iss 4, Pp 668-678 (2011)
Traits related to fatness, important as economic factors in pork production, are associated with serious diseases in humans. Genetical genomics is a useful approach for studying the effects of genetic variation at the molecular level in biological sy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb6c44e902c0434a87d089080e120c0f
Autor:
R.B. D’Eath, S.P. Turner, E. Kurt, G. Evans, L. Thölking, H. Looft, K. Wimmers, E. Murani, R. Klont, A. Foury, S.H. Ison, A.B. Lawrence, P. Mormède
Publikováno v:
Animal, Vol 4, Iss 4, Pp 604-616 (2010)
Pre-slaughter stress has a negative impact on animal welfare and on meat quality. Aggressive behaviour when pigs are mixed together for transportation to, or on arrival at, the abattoir is an important factor in pre-slaughter stress. Aggressiveness o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29b1d26f9e1b416c8352c127a286fff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of 12th World Congress on Genetics Applied to Livestock Production (WCGALP).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.