Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"E. Maydanski"'
Autor:
Colin J. Barrow, Tong-Jun Lin, E. Maydanski, Lynn V. Watson, J.A. Kralovec, Harry Stephen Ewart, F. Liu, M.R. Power
Publikováno v:
International immunopharmacology. 5(4)
An aqueous extract of the edible microalga, Chlorella pyrenoidosa (CP) (1), has recently been tested for its immunomodulatory effects in a human clinical trial. Here, the CP extract was dialyzed and fractionated using Sephadex G 100 chromatography. T
Publikováno v:
Journal of Clinical Oncology. 24:14625-14625
14625 Background: The IGCCC is the internationally accepted, clinically based, prognostic classification used to aid in the management of GCT. The goal of this study was to determine if the IGCCC is applicable to a population based cohort. Methods: A
Autor:
Wu X; State Key Laboratory of Digital Medical Engineering, School of Biological Science and Medical Engineering, Southeast University, Nanjing, 210096, China., Deng Y; State Key Laboratory of Digital Medical Engineering, School of Biological Science and Medical Engineering, Southeast University, Nanjing, 210096, China., Xu Y; State Key Laboratory of Digital Medical Engineering, School of Biological Science and Medical Engineering, Southeast University, Nanjing, 210096, China., Kang H; Department of Materials Science and Engineering, Korea University, Seoul, 02841, South Korea., Hu JJ; State Key Laboratory of Biogeology and Environmental Geology, Engineering Research Center of Nano-Geomaterials of Ministry of Education, Faculty of Materials Science and Chemistry, China University of Geosciences, Wuhan, 430074, China., Yoon J; Department of Chemistry and Nanoscience, Ewha Womans University, Seoul, 03760, South Korea., Liang G; State Key Laboratory of Digital Medical Engineering, School of Biological Science and Medical Engineering, Southeast University, Nanjing, 210096, China.
Publikováno v:
Advanced materials (Deerfield Beach, Fla.) [Adv Mater] 2024 Nov; Vol. 36 (45), pp. e2409893. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 05.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences. Nov2018, Vol. 1431 Issue 1, p3-13. 11p. 2 Diagrams, 2 Charts.
Autor:
Wang, Kexin, Pramod, Siddanakoppalu Narayana, Pavase, Tushar Ramesh, Ahmed, Ishfaq, Lin, Hang, Liu, Liangyu, Tian, Shenglan, Lin, Hong, Li, Zhenxing
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2020, Vol. 60 Issue 15, p2549-2563, 15p
Autor:
Cigana, Cristina1, Lorè, Nicola Ivan1, Bernardini, Maria Lina2,3, Bragonzi, Alessandra1 bragonzi.alessandra@hsr.it
Publikováno v:
Journal of Biomedicine & Biotechnology. 2011, p1-10. 10p.