Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"E. Lopez Tamames"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 61:553-556
White grapes of three different cultivars (‘Macabeo’, ‘Xarel.lo’ and ‘Parellada’) were treated with the same commercial pectic enzyme preparation on an industrial scale. The effect of this treatment on must and wine composition was studie
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Volatile and semi-volatile compounds of French and American oak wood used in wine and spirits ageing were extarcted by an Accelerated Solvent Extractor (ASE) and analysed by gas chromatography-mass specrtrometry. More 90 compounds were isolated, char
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::f58276e73f20ff211203881a2fc96c68
http://hdl.handle.net/11585/31140
http://hdl.handle.net/11585/31140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.