Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"E. Likotrafiti"'
Autor:
Host institution: Department of Food Hygiene and Technology, Institute of Food Science and Technology, Universidad de León, León, Spain, E Likotrafiti, EA Oniciuc, M Prieto, JA Santos, S López, A Alvarez‐Ordóñez
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 16, Iss S1, Pp n/a-n/a (2018)
Abstract Antimicrobial resistance (AMR) represents a major challenge for Public Health and the scientific community, and requires immediate and drastic solutions. Acquired resistance to certain antimicrobials is already widespread to such an extent t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42c5b791b3bf4993ae18f9f3fb8f5a8e
Autor:
K. Rogkotis, S. Matsia, E. Likotrafiti, J. Rhoades, D. Kountouras, K. Katakalos, E. Pavlidou, C. Ritzoulis, A. Salifoglou
Publikováno v:
Food Packaging and Shelf Life. 34:100959
Autor:
Host institution: Department of Food Hygiene and Technology, Institute of Food Science and Technology, Universidad de León, León, Spain, E Likotrafiti, EA Oniciuc, M Prieto, JA Santos, S López, A Alvarez‐Ordóñez
Publikováno v:
EFSA Journal
EFSA Journal, Vol 16, Iss S1, Pp n/a-n/a (2018)
EFSA Journal, Vol 16, Iss S1, Pp n/a-n/a (2018)
Antimicrobial resistance (AMR) represents a major challenge for Public Health and the scientific community, and requires immediate and drastic solutions. Acquired resistance to certain antimicrobials is already widespread to such an extent that their
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christos Ritzoulis, O. Mavridou, K. Gialagkolidou, Jonathan Rhoades, E. Likotrafiti, M. Gogou, N. Blatsiotis
Publikováno v:
Journal of applied microbiology. 115(4)
Aims To investigate the potential use of oregano essential oil as an antimicrobial agent in liquid soap for hand washing and for food contact surface cleaning. Methods and Results Oregano essential oil (O.E.O.) was emulsified in liquid detergent solu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.