Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"E. Lebihan-Duval"'
Autor:
N. Millet, Hervé Rémignon, P. Berge, G. Le Pottier, E. Lebihan-Duval, Xavier Fernandez, R. Babile, V. Sante, Thierry Astruc, Cécile Berri, Elisabeth Baéza
Publikováno v:
British Poultry Science
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2001, 42, pp.462-469
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2001, 42, pp.462-469
1. A standard (FG, fast-growing), a black local or 'label', type (SG, slow-growing) turkey line, and the crossbreed between these two lines were compared for muscle post-mortem metabolism and related meat quality traits. 2. Ninety male turkeys (30 of
Publikováno v:
Poultry Science Journal
Poultry Science Journal, Poultry Science Association, 2010, 89 (4), pp.825-831. ⟨10.3382/ps.2009-00359⟩
Poultry Science
Poultry Science, Poultry Science Association, 2010, 89 (4), pp.825-831. ⟨10.3382/ps.2009-00359⟩
Poultry Science Journal, Poultry Science Association, 2010, 89 (4), pp.825-831. ⟨10.3382/ps.2009-00359⟩
Poultry Science
Poultry Science, Poultry Science Association, 2010, 89 (4), pp.825-831. ⟨10.3382/ps.2009-00359⟩
Cet article fait suite au Poultry Science Association's annual meeting ; Raleigh (USA) - (2009-07-20 - 2009-07-23) / Congrès. Chantier qualité GA; Farm animal welfare is a major issue in Europe, which resulted in regulations and development of rese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a8bb623bbbf4e39836fcd7375746adba
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01129458
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01129458
Autor:
Ellen Ons, Johan Buyse, A. Bordas, Arieh Gertler, Sami Dridi, Bruno Goddeeris, E Lebihan-Duval
Publikováno v:
Domestic Animal Endocrinology
Domestic Animal Endocrinology, Elsevier, 2010, 38 (2), pp.63-74. ⟨10.1016/j.domaniend.2009.08.007⟩
Domestic Animal Endocrinology, Elsevier, 2010, 38 (2), pp.63-74. ⟨10.1016/j.domaniend.2009.08.007⟩
International audience; The present study investigated the expression of visfatin mRNA in various tissues of male and female broiler chickens. We also studied the effect of leptin, cerulenin, and food deprivation, known effectors of energy balance an
Autor:
Cécile Berri, Xavier Fernandez, E. Lebihan-Duval, Hervé Rémignon, Elisabeth Baéza, G. Le Pottier, R. Babile, V. Sante, Thierry Astruc
Publikováno v:
British Poultry Science
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2002, 43, pp.245-252. ⟨10.1080/00071660120121463⟩
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2002, 43, pp.245-252. ⟨10.1080/00071660120121463⟩
1. This experiment evaluated the influence of the rate of post mortem pH fall on the processing ability of turkey meat. 2. Four hundred and twenty male turkeys from a selected pure line (grand-parental female line, BUT Ltd) were slaughtered at 16 wee
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0829f2cf0a85a4ecfe4cf60c39b00c99
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01594141
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01594141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.