Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"E. Lato"'
Autor:
Loreniel E Añonuevo, Zython Paul T Lachica, Deza A Amistas, Jayve Iay E Lato, Hanna Lyka C Bontilao, Jolly Mae G Catalan, Rachel Joy F Pasion, Annabelle P Yumang, Alexis Erich S Almocera, Jayrold P Arcede, May Anne E Mata, Aurelio A de Los Reyes V
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 18, Iss 4, p e0283068 (2023)
The Coronavirus disease 2019 (COVID-19) has exposed many systemic vulnerabilities in many countries' health system, disaster preparedness, and adequate response capabilities. With the early lack of data and information about the virus and the many di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebbe0afb5e384e2c9217a0eaf9d55f68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymers and Polymer Composites. 2:147823919400200
Conditions of synthesis of diallyl derivatives of bisphenol-A via a Claisen rearrangement reaction and the preparation of polyarylates from these derivatives via interfacial polycondensation with isophthaloyl chloride were established. The structure
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Wheat is a major component in the human diet with an impact on nutritional health due to its significant intake. The aim of this study was to evaluate the quality of Albanian wheat by analysing chemical and nutrition parameters and understanding the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::42834bdad51cdebb1e3f2d440fe3474e
https://hdl.handle.net/11585/901515
https://hdl.handle.net/11585/901515