Zobrazeno 1 - 10
of 724
pro vyhledávání: '"E. Lázaro"'
Autor:
P. Pérez-Núñez, E. Lázaro, I. Amayra, J. F. López-Paz, P. Caballero, O. Martínez, M. Pérez, S. Berrocoso, M. Al-Rashaida, M. García, A. A. Rodríguez, P. M. Luna
Publikováno v:
Orphanet Journal of Rare Diseases, Vol 16, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Introduction Mucopolysaccharidosis type III (MPS III) or Sanfilippo syndrome is a neurodegenerative disease caused by the accumulation of mucopolysaccharides in the body. As the symptoms are wide ranging, it is a challenge to provide a diagn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d7ac5a060b34b628be331fd8b46ad13
Autor:
A.M. Iglesias Mohedano, A. García Pastor, F. Díaz Otero, P. Vázquez Alen, M.A. Martín Gómez, P. Simón Campo, P. Salgado Cámara, E. Esteban de Antonio, E. Lázaro García, C. Funes Molina, M. del Valle Diéguez, J. Saura Lorente, Y. Fernández Bullido, A. Gil Nuñez
Publikováno v:
Neurología, Vol 36, Iss 7, Pp 487-494 (2021)
Resumen: Introducción: El objetivo del tiempo puerta-aguja en el ictus isquémico agudo tratado con trombólisis intravenosa (TIV) tiende a situarse actualmente en los 30 min. Determinamos si un nuevo protocolo de actuación intrahospitalario es efi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2feaf893fbe14fa69459a5902596bd33
Autor:
A.M. Iglesias Mohedano, A. García Pastor, F. Díaz Otero, P. Vázquez Alen, M.A. Martín Gómez, P. Simón Campo, P. Salgado Cámara, E. Esteban de Antonio, E. Lázaro García, C. Funes Molina, M. del Valle Diéguez, J. Saura Lorente, Y. Fernández Bullido, A. Gil Nuñez
Publikováno v:
Neurología (English Edition), Vol 36, Iss 7, Pp 487-494 (2021)
Introduction: Recent analyses emphasise that The Benchmark Stroke Door-to-Needle Time (DNT) should be 30 min. This study aimed to determine if a new in-hospital IVT protocol is effective in reducing door-to-needle time and correcting previously ident
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a883a34171354917aa032a8e62ea918a
Autor:
Luis Caballero-Sanchez, Pedro E. Lázaro-Mixteco, Alejandra Vargas-Tah, Agustín J. Castro-Montoya
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 22, Iss 1, Pp 1-10 (2023)
Abstract Background A processing methodology of raw starch extraction from avocado seeds (ASs) and a sequential hydrolysis and fermentation bioprocess in just a few steps was successfully obtained for the bioethanol production by a single yeast Sacch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65fd5579126f41f1a7b3a09ae4dfb4b8
Autor:
Jesús A. Violante-Villanueva, Moisés E. Lázaro-Jarquín, Jesús Ramírez-Bermúdez, Victoria Martínez-Angeles, Javier A. Galnares-Olalde, Karina Carrillo-Loza, Arturo Martínez-Piña, Xiomara García Salazar, Juan C. López-Hernández
Publikováno v:
Revista Mexicana de Neurociencia, Vol 24, Iss 4 (2023)
Background: Delirium is an important cause of morbidity and mortality in the general hospitalized population. Few information exists on risk factors in patients with neurological disease. Objective: This study was to analyze risk factors for delirium
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ae5cde8f1944c0d939a08307cfe622f
Publikováno v:
Investigación Valdizana, Vol 17, Iss 3 (2023)
La industria mexicana de alimentos procesados cuenta con un total de 204, 623 unidades económicas. Este estudio delimita la evolución de Grupo Herdez líder en el sector, se ha posicionado como uno de los grupos más sobresalientes de México con p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e734daca510546cabab65f85af0180c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agustín Jaime Castro-Montoya, Pedro E Lázaro‐Mixteco, Ana Alejandra Vargas‐Tah, Anaid M Santos‐Corona
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology. 97:668-675