Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"E. Küley Boga"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 72, Iss 2 (2021)
Nisin is produced by Lactococcus lactis subsp. lactis and is also known as an antimicrobial agent especially effective against gram-positive bacteria. It has long been used as a preservative in foods and beverages and is generally regarded as safe (G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11fb565ce82646a3acda8cc68f6ef4b5
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 72 No. 2 (2021); e401
Grasas y Aceites; Vol. 72 Núm. 2 (2021); e401
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 72, Iss 2 (2021)
Grasas y Aceites; Vol. 72 Núm. 2 (2021); e401
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 72, Iss 2 (2021)
Nisin is produced by Lactococcus lactis subsp. lactis and is also known as an antimicrobial agent especially effective against gram-positive bacteria. It has long been used as a preservative in foods and beverages and is generally regarded as safe (G
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0acd854fb496787e2ed8ebc3f9d8e6f6
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1872
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1872
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.