Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"E. Krzecio"'
Autor:
A. Borowska, T. Szwaczkowski, M. Koćwin-Podsiadła, S. Kamiński, A. Ruść, E. Krzęcio-Nieczyporuk
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 59, Iss 5, Pp 227-237 (2014)
The objective of the paper was to classify 50 SNPs (from 17 chromosomes) according to their contribution to the meatness of 293 boars of two breeds (Polish Landrace and Polish Large White) using entropy analysis and standard association analysis. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86093f70903547759447b276f1eb5a22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science, Volume: 50, Issue: 1, Pages: 26-37, Published: 2020
Muscle metabolites greatly determine pork quality. However, precise threshold values which indicate its deterioration or improvement are not fully known. This study aimed to determine the influences of pork Longissimus lumborum (LL) glycogen and lact
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science, Volume: 48, Issue: 6, Pages: 1009-1016, Published: 2018
South African Journal of Animal Science; Vol 48, No 6 (2018)
South African Journal of Animal Science; Vol 48, No 6 (2018)
The aim of this study was to compare the diagnostic values of two methods in pork meat quality evaluation, that is, Method I: pH1 and pH24 and Method II: electrical conductivity (EC 2 ) and pH 24 , which included pH 24 , and their modifications, that
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a39f121f13c897b3da6e1910acde9ec2
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0375-15892018000700002&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0375-15892018000700002&lng=en&tlng=en
Autor:
Andrzej Zybert, Stanisław Kamiński, A. Ruść, Maria Koćwin-Podsiadła, E. Krzecio, Halina Sieczkowska, Katarzyna Antosik
Publikováno v:
Meat Science. 89:440-443
The aim of the study was to check whether different genotypes at acyl-CoA synthetase (ACSL4 locus, SNP G2645A) are associated with pork quality. 132 (Landrace × Yorkshire) × Duroc fatteners were genotyped by originally developed PCR-RFLP method. Up