Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"E. Kolodziejczyk"'
Publikováno v:
Pancreatology. 21:S32
Autor:
A.M. Rygiel, G. Oracz, M. Zarod, M. Ewers, H. Laumen, T. Gambin, I. Grabowska, A. Drozak, S. Kwiatkowski, K. Wertheim-Tysarowska, E. Kolodziejczyk, J. Kosinska, S. Gluszek, D. Koziel, R. Ploski, J. Rosendahl, H. Witt, J. Drozak
Publikováno v:
Pancreatology. 21:S8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Dairy whey proteins constitute a versatile protein source combining excellent nutritional and functional properties. Further, commercially available protein ingredients (concentrates, isolates) containing high levels of native proteins enable additio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::99f7f484b8ca9dc21825ff371c4ccf93
https://doi.org/10.1039/9781782623830-00321
https://doi.org/10.1039/9781782623830-00321
Autor:
Timothy R. Angeli, M.S. Anokhina, A.S. Antipova, Thierry Astruc, S. Bassett, L.E. Belyakova, Thilo Berg, Mike J. Boland, Leo K. Cheng, Milena Corredig, Douglas G. Dalgleish, Eric Dickinson, L. Donato-Capel, Peng Du, Jolon M. Dyer, A. Erkner, M.J. Ferrua, Sophie Gallier, C.L. Garcia-Rodenas, Manohar Garg, Matt Golding, N.V. Grigorovich, Anita Grosvenor, Anilda Guri, Allan Hardacre, E. Hughes, Rafael Jiménez-Flores, E. Kolodziejczyk, Andrea Laubscher, U. Lehmann, W.C. McNabb, David J. Mela, D.V. Moiseenko, Paul J. Moughan, Niranchan Paskaranandavadivel, Melinda Phang, Yu.N. Polikarpov, E. Pouteau, N.C. Roy, L. Sagalowicz, M.G. Semenova, P.R. Shorten, Harjinder Singh, Jaspreet Singh, R. Paul Singh, S. Srichuwong, C. Thum, E.N. Tsapkina, A.S. Van Wey, T.J. Wooster, Z. Xue, W. Young
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f260e971e7acc319be9099facc245006
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-404610-8.01002-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-404610-8.01002-1
Publikováno v:
High Pressure Research. 19:183-189
Pressure release freezing (PRF) of an oil-in-water emulsion is studied. The characteristics of ice crystals as a function of freezing process is studied.
Publikováno v:
Gum Arabic ISBN: 9781849731935
The formation of complexes and coacervates in protein/polysaccharide mixtures results from net attractive forces arising between the macromolecules. Very often these forces are primarily long-range electrostatic interactions occurring when both macro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::aa2f38a6567c57e59312db21bdd7e06f
https://doi.org/10.1039/9781849733106-00249
https://doi.org/10.1039/9781849733106-00249
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. Gaillard, Christophe Schmitt, Alain Lapp, E. Kolodziejczyk, Christian Sanchez, Denis Renard
Publikováno v:
Biophysical Journal
Biophysical Journal, Biophysical Society, 2008, 94 (2), pp.629-639. ⟨10.1529/biophysj.107.109124⟩
Biophysical Journal, 2008, 94 (2), pp.629-639. ⟨10.1529/biophysj.107.109124⟩
Biophysical Journal, Biophysical Society, 2008, 94 (2), pp.629-639. ⟨10.1529/biophysj.107.109124⟩
Biophysical Journal, 2008, 94 (2), pp.629-639. ⟨10.1529/biophysj.107.109124⟩
International audience; Acacia gum is a branched complex polysaccharide whose main chain consists of 1,3-linked beta-D-galactopyranosyl units. Acacia gum is defined as a heteropolysaccharide since it contains similar to 2% of a polypeptide. The major
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::db311ee5fc26d9cd979b126bc763e0b0
https://hal.inrae.fr/hal-02668236
https://hal.inrae.fr/hal-02668236