Zobrazeno 1 - 10
of 3 525
pro vyhledávání: '"E. Keskin"'
Autor:
E. Keskin Uslu, E. Yılmaz
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 75, Iss 1 (2024)
In this study, tiger nut oils produced by cold pressing were characterized by means of physicochemical, compositional, and sensory analyses. The major fatty acids were oleic (70.4%), palmitic (13.3%), and linoleic (11.9%) acids. The main sterols were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71d8c19d93d941cabb43ba3ef4e01a25
Autor:
Uslu, E. Keskin1, Yılmaz, E.2 eyilmaz@comu.edu.tr
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Jan-Mar2024, Vol. 75 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Özger, Mehmet1,2 ozgerme@itu.edu.tr, Yıldırım, Gürol3,4 yildirimg3@itu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Irrigation & Drainage Engineering. Aug2010, Vol. 136 Issue 8, p578-579. 2p. 1 Chart.
Autor:
Ö. Emiroğlu, M.A. Atalay, F.G. Ekmekçi, S. Aksu, S. Başkurt, E. Keskin, A.S. Tarkan, E.M. Ünal, B. Yoğurtçuoğlu
Publikováno v:
Acta Ichthyologica et Piscatoria, Vol 50, Iss 4, Pp 391-400 (2020)
Background. Ornamental freshwater fish releases constitute a remarkable proportion of the 100 worst invasive species worldwide. Early detection and knowledge of likely introduction vectors and pathways of potentially invasive fishes into sensitive ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22e07aef926344eab444c3fabb5cf6c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 1657-1658 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d1196bc99644160ab5d72dd24b07321
Autor:
Mehmet Özger, Gürol Yıldırım
Publikováno v:
Journal of Irrigation and Drainage Engineering. 136:578-579
Publikováno v:
Journal of Irrigation and Drainage Engineering. 136:579-579
Autor:
E. Keskin Uslu, E. Yılmaz
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 72, Iss 1, Pp e388-e388 (2021)
The aim of this study was to evaluate the organogelation potential of tallow fat (TF) and partially hydrolyzed tallow fat (HTF) against saturated monoglyceride (MG) and a saturated monoglyceride + diglyceride mixture (MDG) as the organogelators. TF i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd21d8e0e3504dafa7317679065e73f0