Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"E. Kala'langi"'
Autor:
B. Sundu, H. Hafsah, M. Pamulu, A. Adjis, U. Hatta, E. Kala’langi, G. Sapu, S. Arifuddin, D. Damry, I. G. Putra
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 48, Iss 1, Pp 37-46 (2023)
A study was conducted to determine the effect of selenium (sodium selenite) added to palm kernel cake (PKC) before fermentation on production, selenium content, and quality of eggs. The PKC was added with 0.1% sodium selenite and 1% baking yeast (Fer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb4ec7f30bc54cb8a0977037db98211a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.