Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"E. Jozwik"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Van Hende, J Uradzinski, Ann Tutenel, Johan Debevere, L. De Zutter, Mieke Uyttendaele, E. Jozwik, J. Van Hoof, Denis Pierard, M. Pastuszczak, T. Cheasty
Publikováno v:
Epidemiology and Infection. 129:41-47
EHEC O157 were isolated from faeces of Belgian and Polish beef slaughter cattle. In Belgium, 1281 faecal samples were analysed by immunomagnetic separation [IMS] after enrichment in buffered peptone water from June 1998 till July 1999. Eighty-one sam
Autor:
Catherine E, Jozwik, Harvey B, Pollard, Meera, Srivastava, Ofer, Eidelman, QingYuan, Fan, Thomas N, Darling, Pamela L, Zeitlin
Publikováno v:
Methods in molecular biology (Clifton, N.J.). 823
Cystic fibrosis (CF) is the most common autosomal recessive disease in the USA and Europe, whose life-limiting phenotype is manifest on epithelial cells throughout the body. The principal cause of morbidity and mortality is a massively proinflammator
Autor:
Johan Debevere, J Uradzinski, Ann Tutenel, Denis Pierard, L. De Zutter, Mieke Uyttendaele, E. Jozwik
Publikováno v:
Journal of food protection. 64(11)
The present study examined the effect of pH-independent acid resistance of Escherichia coli O157:H7 on efficacy of buffered lactic acid to decontaminate chilled beef tissue. A varied level of acid resistance was observed among the 14 strains tested.
Autor:
C E, Jozwik, E S, Miller
Publikováno v:
Nucleic acids symposium series. (33)
We report the RNA-protein interactions of phage RB69 RegA and RegA691 proteins. In RNase protection assays, RB69 RegA protects from 10 (44 mRNA) to70 (rpbA) nucleotides; for rpbA in particular, the length of the protected region is RegA-concentration
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 50:56-58
Investigations were carried out in 6 meat processing plants in Poland on the effect of a short storage period on the results of the incubation test of various canned pasteurized meat products. From the daily consignments, 1% of the cans was reserved
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.