Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"E. Goulas"'
Publikováno v:
Proceedings of 12th World Congress on Genetics Applied to Livestock Production (WCGALP).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background Hepatitis C virus infectivity and replication efficiency appears to be dependent on the lipid content and organization of the plasma membrane of the host cell, as well as of the intracellular membranous web. As there is increasing awarenes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::1f3556d4c64ad18ced9bc48017c78595
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3022446
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3022446
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonios E. Goulas, Anastasia Badeka, Kyriakos A. Riganakos, Dimitrios Petridis, Michael G. Kontominas, Stavroula Chytiri
Publikováno v:
Radiation Physics and Chemistry. 77:1039-1045
Volatile and non-volatile radiolysis products and sensory changes of five-layer food packaging films have been determined after gamma irradiation (5–60 kGy). Barrier films were based on polyamide (PA) and low-density polyethylene (LDPE). Each film
Autor:
Antonios E. Goulas
Publikováno v:
Packaging Technology and Science. 21:247-255
Changes in biochemical indices, microbial growth, headspace and sensory quality of mussels which had been packaged in two modified atmospheres [Modified atmosphere packaging (MAP) 1: 60% CO2/20% N2/20% O2 and MAP 2: 60% CO2/40% N2] and under vacuum (
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 226:915-923
Polyvinyl chloride (PVC) film containing di(2-ethylhexyl) adipate (DEHA) plasticizer was used to wrap sea bream (Sparus aurata) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet samples with and without skin. After wrapping the samples were stored at 2