Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"E. Goffredo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Survival of Escherichia coli O157:H7 during the manufacture and ripening of Cacioricotta goat cheese
Autor:
Federica Ioanna, A. Storelli, Angela Dambrosio, Giovanni Normanno, Nicoletta Cristiana Quaglia, A. Caputi Jambrenghi, Domenico Castiglia, M. De Rosa, Maria Maddalena Storelli, E. Goffredo
Publikováno v:
Food microbiology. 70
The aim of this study was to assess the growth and survival of Escherichia coli O157:H7 during the manufacturing and ripening of Cacioricotta goat cheese. Goat milk was artificially contaminated with E. coli O157:H7 and the bacterial load was monitor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Epidemiology and Infection. 129:155-161
We investigated the distribution of serotypes and patterns of drug resistance of 206 strains of salmonella isolated in southern Italy in the years 1998–2000 from raw food of animal origin, faeces of food animals and animal feed. To improve knowledg
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Università degli studi di Foggia-IRIS
G . S P A N O , E . G O F F R E D O , L . B E N E D U C E , D . T A R A N T I N O , A . D U P U Y A N D S . M A S S A . 2003. Aims: The fate of Escherichia coli O157:H7 was investigated during the manufacture of Mozzarella cheese. Methods and Results
Publikováno v:
Journal of helminthology. 73(3)
A total of 120 muscle tissues from three horses naturally infected with Trichinella spiralis were examined. The head was the most infected site. In particular, the muscles harbouring the highest number of larvae were: musculus buccinator (12, 411 and