Zobrazeno 1 - 10
of 194
pro vyhledávání: '"E. Giaouris"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Cristina Abreu, Mafalda Andrade, Ana Cláudia Barros, Thierry Bénézech, Anabela Borges, Fernanda Borges, Szilard S. Bucs, Paula Aline Zanetti Campanerut-Sá, Ana F.A. Chaves, João Vitor de Oliveira Silva, Hermann J. Eberl, Christine Faille, Nadia M. Farhat, Ignacio Fernández, Marcela N. Gatti, Astrid Gędas, E. Giaouris, D.M. Goeres, A.L. Gonçalves, Nelson Lima, Rita P. Magalhães, Joana Malheiro, Ana Meireles, André Melo, Luís Melo, Filipe Mergulhão, M. Mettler, Jane Martha Graton Mikcha, Ruben H. Milocco, Isabel M. Oliveira, Magdalena A. Olszewska, A.E. Parker, Russell Paterson, S. Pedersen, Facundo Quiñones, Marta Ribeiro, Maria José Saavedra, Alex Fiori Silva, Lúcia Chaves Simões, Manuel Simões, Sérgio F. Sousa, P. Sturman, Tatiana F. Vieira, Johannes S. Vrouwenvelder, Matthew J. Wade, D.K. Walker, B. Warwood
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::479efdfcb1a499c8601482c3e7b6130c
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819497-3.01002-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819497-3.01002-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The ability of foodborne bacterial pathogens, such as Salmonella spp., Listeria monocytogenes, pathogenic Escherichia coli, Campylobacter spp., Bacillus cereus, and Staphylococcus aureus, to attach to various surfaces and create biofilms on them is a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8adb55834ab1c94f9f9f3100dcf93bbd
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811444-5.00011-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811444-5.00011-7
Autor:
Michael Adler, Rajesh Kumar Asrani, Burcin Bozal-Palabiyik, Ana Castro, Papiya Deb, Zygmunt F. Dembek, Eleftherios H. Drosinos, Maryna Galat, Vladyslav Galat, Asit R. Ghosh, Efstathios E. Giaouris, Alyssa A. Grutsch, Aysen Gumustas, Agni Hadjilouka, Ying-Hsin Hsieh, Komal Javed, Frank J. Lebeda, John L. McKillip, Ayesha Nasir, Pierre S. Nimmer, Sibel A. Ozkan, Spiros Paramithiotis, Vikram Patial, Rachel H. Pittsley, Mian K. Sharif, Joana Silva, Manuel V. Simões, Nickolaj Starodub, Irshad M. Sulaiman, Paula Teixeira, Meenakshi Thakur, Songül Ünüvar, Bengi Uslu, Viroj Wiwanitkit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3ab333731a5aea8526327f3c58bf12c7
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811444-5.00019-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811444-5.00019-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.