Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"E. Ghiami"'
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 4, Pp 451-462 (2023)
Introduction Quinoa, which is known as the mother grain,has higher protein content than common cereals and possesses a large lysine content. Quinoa is composed mainly of carbohydrates (60-75%), of which 10-13% is dietary fiber. Quinoa also has a sli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b2981cdc28a4811b9377f21003c0274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.