Zobrazeno 1 - 10
of 7 226
pro vyhledávání: '"E. Francois"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaarin J Anstey, Steven Roodenrys, Karen Charlton, Henry Brodaty, Marijka J Batterham, Katherine Kent, Karina Chan, Jan Potter, Xiaotao Jiang, Vinicius do Rosario, Elnaz Lorzadeh, Vida Bliokas, Lyn Phillipson, Katrina Weston-Green, Monique E Francois, Jenson George
Publikováno v:
BMJ Open, Vol 14, Iss 9 (2024)
Introduction Promising evidence is emerging for the procognitive, anti-inflammatory and neuroprotective properties of dietary flavonoids, particularly anthocyanins that provide red, purple and blue plant pigments.Methods and analysis The ‘Food for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fa90dee8cd2481db4596a1da887c702
Autor:
Mazzarello, Paolo
Publikováno v:
Isis, 2013 Sep 01. 104(3), 625-626.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1086/674490
Autor:
Scapecchi, Piero
Publikováno v:
La Bibliofilía, 2013 May 01. 115(2), 400-402.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26202224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seymour, Arthur R.
Publikováno v:
The Modern Language Journal, 1923 Mar 01. 7(6), 375-377.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/313575
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 13 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2302ef9d62c4db1aeee0c0cbf58c79f
Publikováno v:
Revue d'économie politique, 1974 Nov 01. 84(6), 958-958.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24696246
Publikováno v:
The Catholic Historical Review, 1921 Oct 01. 7(3), 368-369.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25011795