Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"E. Fotou"'
Autor:
K.V. Englezopoulos, E.M. Stathopoulou, V. Moussis, V.G. Chantzichristos, N.D. Papamichael, P.T. Tatsidou, V.D. Roussa, M.E. Tsoumani, L. Lakkas, A. Rammos, C.S. Katsouras, E. Fotou, V. Tsikaris, A.D. Tselepis, L.K. Michalis
Publikováno v:
Hellenic Journal of Cardiology, Vol 65, Iss , Pp 56-58 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5274d780afec49b4b3545d0aaaba3e2f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K V, Englezopoulos, E M, Stathopoulou, V, Moussis, V G, Chantzichristos, N D, Papamichael, P T, Tatsidou, V D, Roussa, M E, Tsoumani, L, Lakkas, A, Rammos, C S, Katsouras, E, Fotou, V, Tsikaris, A D, Tselepis, L K, Michalis
Publikováno v:
Hellenic journal of cardiology : HJC = Hellenike kardiologike epitheorese. 65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Demokritos C. Tsoukatos, Constantinos C. Tellis, V Tsiouris, I Angelis, A Patsias, V Moulasioti, Me Boti, E Fotou, Vassilios Moussis
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 72 Αρ. 3 (2021); 3239-3248
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 72 No. 3 (2021); 3239-3248
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 72 No. 3 (2021); 3239-3248
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Olive oil contains a variety of antioxidants, including vitamin E. Its consumption protects against oxidative stress, which is involved in many pathological conditions, affecting animals’ developmen
Olive oil contains a variety of antioxidants, including vitamin E. Its consumption protects against oxidative stress, which is involved in many pathological conditions, affecting animals’ developmen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.