Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"E. Fontenla"'
Autor:
E. Fontenla, Gervasio Antorrena, Jorge Santos, Julia González-Álvarez, M. S. Freire, Gonzalo Vázquez
Publikováno v:
Industrial Crops and Products. 28:279-285
Chestnut (Castanea sativa) shell and eucalyptus (Eucalyptus globulus) bark, waste products of the food and wood industries, respectively, were analysed as potential sources of antioxidant compounds. The extraction yield, the antioxidant activity and
Autor:
John C. Roeske, George T.Y. Chen, Charles A. Pelizzari, E. Fontenla, Gig S. Mageras, C. Clifton Ling
Publikováno v:
Proceedings of the 22nd Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society (Cat. No.00CH37143).
The present study is one part of an investigation of the hypothesis that a previously formulated statistical model of organ motion can predict a more accurate distribution of dose to the target volume and normal tissues than would otherwise be calcul
Publikováno v:
International Journal of Radiation Oncology*Biology*Physics. 36:392
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mycopathologia; March 1985, Vol. 89 Issue: 3 p139-145, 7p
Autor:
Petrino, S. E. Fontenla, Sirena, A.
Publikováno v:
Mycopathologia; February 1984, Vol. 84 Issue: 2-3 p103-106, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.