Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"E. Fedeli"'
Autor:
E. Fedeli
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 49, Iss 3-4, Pp 261-264 (1998)
Frying is a very elaborate cooking procedure where the heat is distributed to the food by a medium, the oil or fat that intervenes in the process, interacting with the food itself. The interactions are depending on the quality of the oil or fat, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41336713fd0d4c59b348a8b82c9a51ff
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 7, Iss 3, Pp 437-441 (1966)
From the unsaponifiable fraction (63 g) of linseed oil (25 kg), two terpenic alcohols were isolated by alumina column, thin-layer, and gas-liquid chromatography. They were identified as phytol and geranyl geraniol(a precursor of bi- and tricyclic dit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ffcc284c38f4eebba234a00808c4e50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the Third International Conference on Railway Technology: Research, Development and Maintenance.
Publikováno v:
IEEE Transactions on Electromagnetic Compatibility. 53:638-644
A measurement system and a procedure for the postprocessing of the measurement data are designed and implemented for onsite characterization of the static magnetic field generated by large inductors installed along the railway infrastructure. The mea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Fedeli
Publikováno v:
Grasas y Aceites. 49:261-264
Frying is a very elaborate cooking procedure where the heat is distributed to the food by a medium, the oil or fat that intervenes in the process, interacting with the food itself. The interactions are depending on the quality of the oil or fat, the