Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"E. Escamilla-García"'
Autor:
E. Escamilla-García, A. G. Alcázar-Pizaña, J. C. Segoviano-Ramírez, C. Del Angel-Mosqueda, A. P. López-Lozano, E. Cárdenas-Estrada, M. A. De La Garza-Ramos, C. E. Medina-De La Garza, M. Márquez
Publikováno v:
International Journal of Microbiology, Vol 2017 (2017)
This study evaluated the potential antimicrobial properties of a polyguanidine (CatDex) on two oral bacteria. Chlorhexidine gluconate 1340 μmoL L−1 (CHX 0.12%) was used as control. Streptococcus mutans (S. mutans) and Porphyromonas gingivalis (P.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b256124bd6d4ddc9769ad72733f99bc
Autor:
Francisco Pérez-Soto, Esther Figueroa-Hernández, Mario Varela, Pablo E. Escamilla-García, Martha Jiménez-García
Publikováno v:
Agro Productividad.
Objective: To determine through econometric analysis which variables —inflation, real exchange rate, unemployment, and consumption— have a major impact on workers' wages and, therefore, on production. Design/Methodology/Approach: We developed a m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 103:1508-1515
Aims: To detect rate-limiting steps in the production of lactones by studying the combined effect of pH and aeration on their accumulation. Methods and Results: A Doehlert experimental design was chosen to evaluate the accumulation of four lactones i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of applied microbiology. 103(5)
To detect rate-limiting steps in the production of lactones by studying the combined effect of pH and aeration on their accumulation.A Doehlert experimental design was chosen to evaluate the accumulation of four lactones in the pH (3.5-7.3) and K(L)a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.