Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"E. Dračková"'
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 58, Iss 11, Pp 489-496 (2013)
Genetic variability of four polymorphisms (CAPN1, CAST, SCD, and FASN) was evaluated and the relationships between them and the beef quality traits (tenderness and fatty acid composition) in Czech crossbred cattle population were assessed. Totally 33
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/511f2a0a61e7427e863fb266ee99ba7d
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 54, Iss 11, Pp 490-497 (2009)
In chick hatcheries, males of laying hybrids are considered to be "waste" and the majority of these males are killed just after hatching. On the other hand, the interest of consumers in products from alternative systems (organic, free-range) is incre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9c51ce4e99c419f8b8cb4d25288605b
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science. 58:489-496
Genetic variability of four polymorphisms ( CAPN1, CAST, SCD, and FASN) was evaluated and the relationships between them and the beef quality traits (tenderness and fatty acid composition) in Czech crossbred cattle population were assessed. Totally 3
Publikováno v:
Meat Science. 91:499-505
Carcass and meat (muscullus quadriceps femoris [MQF]) quality characteristics were evaluated in ten lambs per each of Zwartbles (ZW), Suffolk (SF) and Oxford Down (OD) breeds, raised organically and slaughtered at a mean live weight of 38 kg. Meat of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science. 54:490-497
P < 0.001) in RS at both ages. The proportions of fat in the breast meat were significantly lower ( P < 0.01) in IB at both ages. The value of pH 24 h was significantly higher in IB and the meat was darker ( P < 0.001) in these chickens. The overall
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.