Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"E. Donoso Navarro"'
Autor:
Clara Pérez-Barrios, Elena Hernández-Álvarez, E. Donoso-Navarro, Ramona A. Silvestre, Belén Pérez-Sacristán, F. Granado-Lorencio, Inmaculada Blanco-Navarro
Publikováno v:
Annals of Clinical Biochemistry: International Journal of Laboratory Medicine. 56:502-507
Background C-reactive protein is an acute phase response marker and, in an epidemiological context, a predictor of cardiovascular risk. 25-Hydroxy-vitamin D is the best indicator for vitamin D status, but it can be altered by the presence of acute ph
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R.A. Silvestre-Mardomingo, M.J. Cabrejas-Nuñez, E. Donoso-Navarro, A. Almeria-Lafuente, M. Guemra-Mimun, J. Aller-Pardo, R. Romero-Lopez, N.M. Garcia-Simon
Publikováno v:
Clinica Chimica Acta. 493:S225
Publikováno v:
Pharmacological Research. 65:609-614
Wine intake affects the antioxidant enzyme activities that contribute to the overall antioxidant properties of wine. The purpose of this study is to evaluate whether alcohol-free wine has any effect on antioxidant enzymes. The study was a randomized
Autor:
Belén Pérez-Sacristán, F. Granado-Lorencio, Luis Manuel Sanchez-Siles, E. Donoso-Navarro, Inmaculada Blanco-Navarro
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 59:11819-11824
Bioactive compounds are used in the design and development of new food products with potential health benefits, although little is known regarding their bioavailability and interactions. This study assessed the stability, in vitro bioaccessibility, a
Autor:
E. Hernandez-Alvarez, F. Granado-Lorencio, E. Donoso-Navarro, B. Pérez-Sacristán, R. A. Silvestre-Mardomingo, Inmaculada Blanco-Navarro
Publikováno v:
European journal of nutrition. 54(8)
Bioavailability is a critical feature in the assessment of the role of micronutrients in human health. Poorly bioavailable micronutrients like carotenoids may reach significant concentrations in the gastrointestinal tract where they may exert biologi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. A. Silvestre-Mardomingo, Inmaculada Blanco-Navarro, Guadalupe Garcia-Llatas, Reyes Barberá, E. Donoso-Navarro, Amparo Alegría, Luis Manuel Sanchez-Siles, María Jesús Lagarda, Belén Pérez-Sacristán, F. Granado-Lorencio, F. J. Garcia-López
Publikováno v:
Nutrition, metabolism, and cardiovascular diseases : NMCD. 24(10)
Background and aim Post-menopausal women are at higher risk of cardiovascular disease and bone demineralization. Phytosterols (PS) may be used for hypercholesterolemia in some groups and β-cryptoxanthin (β-Cx) displays a unique anabolic effect on b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.