Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"E. Dierenfeld"'
Publikováno v:
International Journal of Poultry Science. 10:350-357
Information on nutritive value of locally available feed ingredients is scarce, therefore chemical composition, TAA, ANF and OSI for eleven feed ingredients commonly used in Tanzania were determined. Standard AOAC Official Methods were performed at t
Autor:
S. Gaffney, E. Dierenfeld, C. Mowry, V. Williams, C. Babb, R. Carlino, J. Fan, W. A. Tramontano, P. Flynn
Publikováno v:
BIOS. 75:43-52
The absorption of food iron can be greatly influenced by other constituents in the diet such as ascorbic acid (Vitamin C) and phenolics. Ascorbic acid increases the bioavailability of iron by converting Fe3+ to Fe2+, while phenolics can reduce the bi
Autor:
V, Dermauw, A, De Cuyper, L, Duchateau, A, Waseyehon, E, Dierenfeld, M, Clauss, I R, Peters, G, Du Laing, G P J, Janssens
Publikováno v:
Journal of animal science. 92(7)
Copper deficiency is a commonly diagnosed problem in cattle around the globe. In Jimma, Ethiopia, 8 zebu (Bos indicus) and 8 zebu ×: Holstein Friesian cross (Bos taurus ×: Bos indicus) heifers were used in an 11-wk study to investigate breed type d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.