Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"E. Di Clemente"'
Autor:
D. Cusano, V. Allocca, S. Coda, E. Di Clemente, S. Fabbrocino, D. Lepore, R. Panza, P. Petrone, P. De Vita
Publikováno v:
Journal of Hydrology: Regional Studies, Vol 53, Iss , Pp 101844- (2024)
Study region: Terminio Mt. karst aquifer, Campania region, southern Italy Study focus: Karst aquifers are largely exploited, but the assessment of groundwater recharge in these aquifers is still considered challenging due to: i) the disregarding of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/752fe82c5cf44d5cae38d8389bf9e647
El turismo gastronómico como experiencia cultural. El caso práctico de la ciudad de Cáceres (España)
Publikováno v:
Boletín de la Asociación de Geógrafos Españoles, Iss 68 (2015)
Texto resumen.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dd2c774de6c467c89a85f119f344ee3
Publikováno v:
Boletín de la Asociación de Geógrafos Españoles, Vol 0, Iss 68 (2015)
Texto resumen.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0489589468d401f90896e6e7d758c68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Tourism and Hospitality Management, Vol 19, Iss 1, Pp 23-34 (2013)
Tourism and hospitality management
Volume 19
Issue 1.
Tourism and Hospitality Management, Vol 19, Iss 1, Pp 23-34 (2013)
Tourism and hospitality management
Volume 19
Issue 1.
Purpose – This paper intends to highlight how local tourism development is strongly oriented towards policy development based on the combination typical product-territory, in particular extra virgin olive oil, which assigns value to identity, socia
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.