Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"E. Del Puppo"'
Autor:
G Di Lullo, Annamaria Ferrari, Emilia Carnovale, Massimo Lucarini, G. Lombardi-Boccia, E. Del Puppo
Publikováno v:
Food Chemistry. 61:167-171
Calcium potential availability from mottled and white bean was studied by using an in vitro model which simulates the conditions existing in the small intestine and the fermentation process in the colon. Beans contained high amounts of calcium which
Publikováno v:
Current Microbiology. 27:261-265
The incidence and concentration of methanobacteria in the human intestinal tract have not been well evaluated. Only recently were such microorganisms found in the oral cavity. We determined the counts of methanogens in the feces of healthy subjects o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.