Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"E. Chávez Montes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Chávez Montes, C. Jacquot, Alessandro Gianfrancesco, Julien Dupas, Joël Scher, Claire Gaiani, V. Girard, Florentin Michaux, Jeremy Petit
Publikováno v:
Journal of Food Engineering
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2017, 199, pp.42-53. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2016.12.005⟩
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2017, 199, pp.42-53. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2016.12.005⟩
International audience; Cocoa powders are highly subjected to caking, a phenomenon of solid particles agglomeration that impairs powder functionalities such as rehydration and flowing properties. This study aimed at identifying the main caking mechan
Autor:
Olukayode I. Imole, Dinant Krijgsman, Thomas Weinhart, Vanessa Magnanimo, Bruno E. Chávez Montes, Marco Ramaioli, Stefan Luding
Publikováno v:
Powder technology, 293, 69-81. Elsevier
(Reprinted from Powder Technoly, vol 287, pg 108-120)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::87098257be1012d357616559618dadd8
https://research.utwente.nl/en/publications/05c8d148-c70c-4d76-a7f0-cb57e9eaf982
https://research.utwente.nl/en/publications/05c8d148-c70c-4d76-a7f0-cb57e9eaf982
Autor:
Jeremy Petit, V. Girard, Florentin Michaux, C. Jacquot, Alessandro Gianfrancesco, E. Chávez Montes, Claire Gaiani, Joël Scher, Julien Dupas
Publikováno v:
Powder Technology
Powder Technology, Elsevier, 2016, 292, pp.195-202. ⟨10.1016/j.powtec.2016.01.032⟩
Powder Technology, Elsevier, 2016, 292, pp.195-202. ⟨10.1016/j.powtec.2016.01.032⟩
International audience; The surface of 11 wt.% fat cocoa particles was thoroughly investigated during a 2-month storage at 20 and 40 degrees C and at a(w) = 0.2. Surface fat migration was evidenced only for powders stored at 40 degrees C by X-ray Pho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c1576ada24f68c158573725a3a9b3245
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-02146566
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-02146566
Publikováno v:
Chemical Engineering & Technology. 34:1159-1163
This work proposes routes to produce dairy-based multi-component powders that meet nutritional and dissolution performance requirements. The effects of processing and composition on the physical properties of dairy powders were investigated and the r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.