Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"E. Cereti"'
Autor:
Cristiano Garino, Jean Daniel Coïsson, Matteo D’Andrea, Marco Arlorio, E. Cereti, Monica Locatelli, Fabiano Travaglia
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 48:1208-1217
Summary Cor a 1, Cor a 8 and Cor a 11 are three important allergens in hazelnut. Aim of this work was to set up a method to quantitatively measure differences in their transcription levels. For the expression study, three different models were set up
Autor:
Jean Daniel Coïsson, E. Cereti, Annalisa Maietti, Vincenzo Brandolini, Paola Tedeschi, Marco Arlorio, Fabiano Travaglia, C. Stagno
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 24:131-139
A large number of fresh fruits and vegetables are primary sources of antioxidants; tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) is accepted worldwide as a significant source of antioxidant functional compounds (vitamin C, lycopene, rutin). Many cultivars a
Autor:
Jean Daniel Coïsson, Cristiano Garino, Monica Locatelli, Matteo D’Andrea, Marco Arlorio, E. Cereti
Publikováno v:
Food Chemistry. 124:1164-1171
Hazelnuts have been shown to contain different allergenic proteins. Amongst these, major allergens Cor a 1 and Cor a 8 and the 2S albumin Cor a 14 were selected as targets to comparatively validate three Real-Time PCR protocols. We investigated both
Autor:
Jean Daniel Coïsson, E. Cereti, Patrizia Restani, M. Recupero, Cristiano Garino, Matteo D’Andrea, Marco Arlorio
Publikováno v:
Food Research International. 43:1237-1243
PCR is an usual analytical method applied to the detection of food allergens but sensitivity is a crucial problem in conventional post-PCR detection phase. The multiplex PCR approach often leads to adjunctive loss of sensitivity. The main goal of our
Publikováno v:
Food Control. 18:140-148
Hazelnut seeds ( Corylus spp.) are source of allergens and could cause severe adverse reactions in sensitized subjects, even if consumed in traces. This work presents two sensitive real-time PCR methods to quantify hazelnut in foods, one using the Sy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.