Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"E. Castaneza Zúñiga"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 2242-2256 (2020)
To contribute to Chilean honey’s characterization, 12 honey samples were analyzed using comprehensive physicochemical and pollen analyses. Beekeepers donated samples from La Pintana, Linderos, Cajón del Maipo, and Chiloé. Physicochemical paramete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29f6fe44f6b04960a5b927b98ef8dd04
Autor:
Sergio A. Bucarey, Kamaleddin Alizadeh, E. Castaneza Zúñiga, Patricio Vásquez-Quitral, O. Fuentes Molina
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 2242-2256 (2020)
To contribute to Chilean honey’s characterization, 12 honey samples were analyzed using comprehensive physicochemical and pollen analyses. Beekeepers donated samples from La Pintana, Linderos, Cajón del Maipo, and Chiloé. Physicochemical paramete
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.