Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"E. C. Barton-wright"'
Autor:
Thomas, M.
Publikováno v:
Science Progress in the Twentieth Century (1919-1933), 1930 Jul 01. 25(97), 151-152.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43429284
Publikováno v:
Science Progress in the Twentieth Century (1919-1933), 1933 Jan 01. 27(107), 539-539.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43429471
Publikováno v:
Empire Forestry Journal, 1938 Jul 01. 17(1), 120-120.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42593087
Publikováno v:
Current Science, 1934 Feb 01. 2(8), 318-318.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24203403
Autor:
James, W. O.
Publikováno v:
The New Phytologist, 1930 Jun . 29(2), 148-149.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2428630
Autor:
Shull, C. A.
Publikováno v:
Botanical Gazette, 1930 May 01. 89(3), 316-317.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2471049
Autor:
Kofoid, Charles A.
Publikováno v:
Isis, 1932 Jan 01. 17(2), 446-447.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/224557
Autor:
Hoagland, D. R.
Publikováno v:
Ecology, 1930 Oct 01. 11(4), 785-786.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1932341
(b) Some Microbiological Aspects of Flour Milling and Baking, by E. C. BARTON WRIGHT, D.SC., F.R.I.C
Publikováno v:
Perspectives in Public Health; September 1947, Vol. 67 Issue: 5 p528-535, 8p
Autor:
Shull, C. A.
Publikováno v:
Botanical Gazette, 1938 Sep 01. 100(1), 253-253.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2471761