Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"E. Bulukin"'
Publikováno v:
IRBM. 29:202-207
This paper deals with the development of a disposable electrochemical sensor for the detection of hydrogen peroxide, using screen-printed carbon-based electrodes (SPCEs) modified with multi-wall carbon nanotubes (MWCNs) dispersed in a polyethylenimin
Autor:
P. J. Statham, D. P. Connelly, C. R. German, E. Bulukin, N. Millard, S. McPhail, M. Pebody, J. Perrett, M. Squires, P. Stevenson, A. Webb
Publikováno v:
Underwater Technology. 25:129-134
Autor:
Marta Pazzagli, E Bulukin, Maria Minunni, Anna Maria Papini, Paolo Rovero, Elisa Peroni, Marco Mascini
Publikováno v:
Understanding Biology Using Peptides ISBN: 9780387265698
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fb5503a7936f935bc26d3f5f3bdbe55e
https://doi.org/10.1007/978-0-387-26575-9_345
https://doi.org/10.1007/978-0-387-26575-9_345
Autor:
Valentina Meucci, E Bulukin, Maria Minunni, Marcello Mascini, Carlo Pretti, Luigi Intorre, Giulio Soldani
Vitellogenin (vtg) has proven to be a sensitive and simple biomarker for assessing exposure of fish to environmental estrogens. The aim of this work was to develop a rapid, in the order of minutes, screening method for the detection of fish vtg. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c12c1f85a03e944151b3548b9d76b8cd
http://hdl.handle.net/11568/181055
http://hdl.handle.net/11568/181055
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 54(12)
Bitterness and pungency, sensory quality attributes of virgin olive oil, are related to the presence of phenolic compounds. Fast and reliable alternatives for the evaluation of sensory attributes and phenolic content are desirable, as sensory and tra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.