Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"E. Bourles"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science
Journal of Food Science, Wiley, 2009, 74 (9), pp.512-518
Journal of Food Science, Wiley, 2009, 74 (9), pp.512-518
Thermal treatments are known to affect the textural properties of fruits and vegetables. This study was conducted to evaluate the influence of vacuum cooking process on the mechanical properties of various apple cultivars. A total of 10 apple cultiva
Publikováno v:
Journal of Colloid and Interface Science. 295:495-503
Dairy foams were manufactured on a pilot plant with various sucrose ester contents. Oil-in-water emulsions were produced by high-pressure homogenisation of anhydrous milk fat (20 wt%) with an aqueous phase containing skim milk powder (6.5 wt%), sucro
Publikováno v:
Sciences des Aliments. 25:455-466
Des mousses laitieres, differant par leurs teneurs en sucroester, ont ete produites sur une installation pilote. Pour ce faire, des emulsions huile dans eau ont ete preparees en homogeneisant a hautes pressions de la matiere grasse laitiere anhydre (
Autor:
E. Sellito, Marcelino Maneiro, D. Jie, Arnold L. Rheingold, S. Bleier, John E. Sheats, R. Czernuszewicz, T. G. Carrell, E. Bourles, G. C. Dismukes, D. Storey, K. Micai
Publikováno v:
Macromolecular Symposia. 186:29-34
The four-electron oxidation of water to form O2 in photosynthesis is a light-driven process that occurs in the multi-subunit membrane protein Photosystem II (PSII). The reaction is catalyzed by an inorganic cluster known as the Oxygen Evolving Comple
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. E. Sheats, K. Micai, S. Bleier, D. Storey, E. Sellito, T. G. Carrell, M. Maneiro, E. Bourles, G. C. Dismukes, A. L. Rheingold, et al. et al.
Publikováno v:
ChemInform. 34