Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"E. Biolley"'
Autor:
E. Biolley, A. Hemmer, S. Umwali, J. Mareschal, E. Gonzalez Rodriguez, A. Arhab, D. Gendre, O. Fiammingo, F. Sinutrel, L. Genton, C. Dibner, J.J. Puder, T.-H. Collet
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 54:478-479
Autor:
M. Papageorgiou, E. Biver, J. Mareschal, N.E. Phillips, A. Hemmer, E. Biolley, N. Schwab, E.N.C. Manoogian, E. Gonzalez Rodriguez, D. Aeberli, D. Hans, C. Pot, F. Naef, N. Rodondi, S. Panda, S. Ferrari, T.-H. Collet
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 54:558
Autor:
A. Hemmer, E. Biolley, J. Mareschal, S. Umwali, N.E. Phillips, D. Gendre, O. Fiammingo, F. Sinturel, L. Genton, M. Salathé, C. Dibner, J.J. Puder, T.-H. Collet
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 54:510
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 62, Iss 1, Pp 87-93
The aim of this study was to evaluate the chemical and nutritional composition, to establish frying processing conditions and to determine the sensory profile and acceptability of Black Michuñe (BM) potato chips. BM had a higher protein content, hal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05184ac095de4eb48c308289c0379cbf
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion. 62(1)
The aim of this study was to evaluate the chemical and nutritional composition, to establish frying processing conditions and to determine the sensory profile and acceptability of Black Michuñe (BM) potato chips. BM had a higher protein content, hal
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 43:279-285
A series of studies were carried out to test the effect of the incorporation of Chilean hazel nut flour in sweet cookies at the levels of 0%, 5%, 10%, 15% and 20%. The proximate chemical analysis of the different flour mixtures showed a regular incre
Autor:
E, Yáñez, E, Biolley
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion. 49(2)
Fat consumption in developed countries has increased steadily during this century reaching values higher than 40% of the daily total calorie intake. This situation has resulted in a high prevalence of obesity, cardiovascular disease, diabetes and som
Publikováno v:
Revista medica de Chile. 125(11)
Although endemic goiter is an easily controlled chronic disease, it continues to be a serious global public health problem.To study iodine nutrition in school age children from different areas of Chile.Thyroid gland was palpated in 4181 school age ch