Zobrazeno 1 - 10
of 1 019
pro vyhledávání: '"E. Benfenati"'
Autor:
J.L.C.M. Dorne, J. Richardson, A. Livaniou, E. Carnesecchi, L. Ceriani, R. Baldin, S. Kovarich, M. Pavan, E. Saouter, F. Biganzoli, L. Pasinato, M. Zare Jeddi, T.P. Robinson, G.E.N. Kass, A.K.D. Liem, A.A. Toropov, A.P. Toropova, C. Yang, A. Tarkhov, N. Georgiadis, M.R. Di Nicola, A. Mostrag, H. Verhagen, A. Roncaglioni, E. Benfenati, A. Bassan
Publikováno v:
Environment International, Vol 146, Iss , Pp 106293- (2021)
Since its creation in 2002, the European Food Safety Authority (EFSA) has produced risk assessments for over 5000 substances in >2000 Scientific Opinions, Statements and Conclusions through the work of its Scientific Panels, Units and Scientific Comm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6d88b81628b424f9ec21cdc94f627f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SAR and QSAR in environmental research. 33(8)
Azo dyes are broadly used in different industries through their chemical stability and ease of synthesis. However, these dyes are usually identified as critical environmental pollutants. Hence, a mathematical model for the adsorption affinity of azo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Ciffroy, B. Mertens, E. Van Hoeck, I. Van Overmeire, E. Johansson, B. Alfonso, D. Baderna, G. Selvestrel, E. Benfenati
Publikováno v:
Food and chemical toxicology
Evaluating the migration of chemicals from food contact materials (FCM) into food is a key step in the safety assessment of such materials. In this paper, a simple mechanistic model describing the migration of chemicals from FCM to food was combined
Publikováno v:
Chemosphere. 312:137224
Simplified molecular input-line entry systems (SMILES) are the representation of the molecular structure that can be used to establish quantitative structure-property/activity relationships (QSPRs/QSARs) for various endpoints expressed as mathematica